Na haar laatste relatiebreuk bleef ze een hele tijd vrijgezel. Maar nu staat ze zelfzekerder dan ooit in het leven.

“De grootste fout die ik ooit gemaakt heb, is luisteren naar wat een man zégt in plaats van te kijken wat hij dóet”, onthult Natalia aan Dag Allemaal.

“Vroeger was ik heel gevoelig voor woorden. Een woord was heilig voor mij. Ik vond: wat je zegt, moet je ook doen. Zo simpel is het jammer genoeg niet altijd…”, geeft de zangeres toe.

Meer dan eens heeft ze meegemaakt dat een partner de hele tijd verkondigde hoe zot hij wel was van haar en hoe graag hij haar zag, maar als het erop aankwam, hij dat niet toonde. “Als het erop aankwam, hield hij geen rekening met mij”, vertelt Natalia aan Dag Allemaal.

Volgens haar voel je het wanneer een man van je houdt. “Als je een probleem aankaart en je merkt dat er na een paar gesprekken niets verandert, moet je allebei je conclusies trekken”, aldus Natalia. Inmiddels voelt zij het meteen als ze met zo’n persoon te maken heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.