Nu Nathalie Meskens ook probeert door te breken met haar eigen muziek, klinkt er opnieuw kritiek op de veelzijdige artieste. “Ze is actrice en presentatrice, moet ze nu ook nog gaan zingen?” Nathalie reageert gevat…

“Wat ik daartegen zeg? Ja! Ja, ik moet zingen”, benadrukt Nathalie Meskens in NU, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Laat mij gerust!” voegt Nathalie er lachend aan toe. Al moet de leading lady van VTM één iets toegeven…

“Natuurlijk is het kwetsbaar. Je hebt geen personage om je achter te verschuilen”, verduidelijkt Nathalie Meskens in het interview met Nu. “Muziek maken is in uw bl00t gat uw verhaal vertellen.” Toch is één ding duidelijk…

“Maar ik heb lang genoeg gewacht zeker? Ik ben er blij mee”, benadrukt Nathalie Meskens in Nu. “Ik voel mij er ook steeds zekerder over.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.