Tot 2016 was Nathalie Meskens tien jaar lang getrouwd met ondernemer en collega-acteur Jeroen Van Dyck. In de rubriek ‘De 16 vragen van De Wachter’ in Het Laatste Nieuws, blikt ze terug op hun scheiding.

“Die scheiding was de grootste teleurstelling en pijn die ik in m’n leven gekend heb”, geeft de actrice en presentatrice toe. “Uiteengaan was nooit het plan. Maar de relatie was niet meer oké, we moesten dingen veranderen en hadden we dat gekund, we hadden het gedaan maar het lukte niet. Ik ben na de scheiding in therapie gegaan, ik heb me ook een tijdlang gefaald gevoeld, maar dat heb ik nu niet meer.”

Met dank aan haar kinderen, uit haar huidige relatie. In haar huwelijk met Jeroen waren kinderen gewoon niet aan de orde. Hun leven draaide vooral om werken: “Het was pas toen ik tweede helft dertig was dat ik dacht: is dat nu het allerbelangrijkste in het leven? Ik besefte dat ik misschien wél kinderen wou en heb dat tijdens de scheiding ook gezegd tegen Jeroen”, aldus Nathalie. “Dat was een raar moment, maar ik vond dat ik dat moest uitspreken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.