Dat het leven hard gaat voor Camille, daar bestaat geen twijfel over. Ze boekt succes bij alles wat ze onderneemt en inmiddels zijn de eerste dertig afleveringen van telenovelle ‘Milo’ ook al ingeblikt.

Camille is dan ook enige tijd geleden alleen gaan wonen. Dat was een noodzaak om dichter bij de studio’s van ‘Milo’ te zijn, anders was het helemaal niet haalbaar.

Haar navelstreng is dus als het ware nu echt wel doorgeknipt. Maar toch ziet ze het niet zo. “Ik ga nog elk weekend naar huis, ik zie het meer als op kot zitten. Ik mis hen natuurlijk wel tijdens de week, en zij mij”, bekent Camille aan Dag Allemaal.

“Als ik vertrek is het iedere keer: ‘O, we gaan je missen.’ Niet dat ze mij nu speciaal in de watten leggen, al krijg ik af en toe wel een extra knuffel”, deelt Camille mee.

Haar ouders hebben haar altijd geholpen haar dromen waar te maken. Het nummer ‘Papa’ is dan ook een ode aan haar vader. “Dat is een soort cadeautje voor hem, om hem te bedanken voor alles wat hij al heel m’n leven voor mij doet. Mijn mama is ook ’n enorme steun uiteraard”, vertelt Camille in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.