In een dubbelinterview met Kim Van Oncen en haar vriend Niels De Jonck, geeft Niels een ware liefdesverklaring aan zijn vriendin met wie hij al 11 jaar samen is.

“Naast het feit dat ik − en dat is heel cliché − Kim een heel slimme, knappe en ravissante vrouw vind, straalt ze ook een enorme levensvreugde uit”, gaat Niels van start in De Morgen. “Dat merk ik aan mensen die in haar gezelschap vertoeven. Dat enthousiasme steekt anderen aan om bij haar te gaan hangen. Zij betovert mensen. Dat vind ik een enorm mooie eigenschap om te zien.”

Ook het feit dat Kim haar gezin altijd op de eerste plaats zet vindt Niels een enorm mooie eigenschap. Volgens hem zorgt zijn vriendin voor stabiliteit in het gezin.

“Kim maakt van mij ook een betere man”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.