Fantasie van een student

Wanneer we de nieuwe weervrouw Jacotte Brokken zien, kan er meteen vastgesteld worden dat ze ‘anders’ is. Ze heeft niet alleen een ongewone naam maar is bovendien ook hoogbegaafd.

Op haar dertigste zit ze nog steeds op TikTok maar ook op YouTube vind je ze terug onder de naam @doedieszot. Ze is verslaafd aan haar gsm en om in te dommelen neemt ze soms filmpjes met fluister- of smakgeluiden tot zich.

Japan is haar favoriete vakantiebestemming. “Vakantie voor mij is dat niets moet, alles mag. Al te vaak wanneer ik vrijaf heb, staart de lijst to-do’s me aan en voor je het weet voelt dat vrije moment weer aan als werk”, aldus Jacotte aan De Zondag.

“Ik heb ook moeite om de vakantie in te plannen. Pas op, ik ga heel graag op vakantie, maar niet te lang. Als student heb je die fantasie om op wereldreis te gaan, maar een jaar er tussenuit trekken zou ik niet aankunnen, simpelweg omdat ik te intensief op vakantie ga”, deelt de weervrouw mee.

“Ik wil alles zien en alles volplannen. Als je dat drie weken doet, dan ben je kapot en heb je een extra week nodig om te bekomen”, verneemt De Zondag van Jacotte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.