Na zijn relatiebreuk vond Mathias Coppens opnieuw de liefde bij zijn vriendin Linn. Een liefdesbaby was het gevolg en inmiddels is kleine Gust ook al zo’n 10 maanden oud.

Voor grote broers Marcel en Lowis is er dus heel wat babysitwerk op komst maar daar hebben ze geen probleem mee.

Mathias was dus al vele jaren uit de pampers en begint nu helemaal opnieuw. Voor sommige mensen ondenkbaar maar toch voelde het voor het koppel goed aan.

Dus mogelijks komt er nog een nieuwe baby na Gust en misschien wordt dit dan een meisje? “Momenteel is dat niet aan de orde, maar ik durf ook geen ‘nee’ te zeggen”, bekent hij in Story.

“Had je mij vijf jaar geleden gevraagd of ik nog eens papa wilde worden, dan had ik ‘nee’ geantwoord. Maar je komt in een nieuwe relatie terecht, ziet elkaar graag en het is plezant met die twee andere kinderen in huis. Je begint erover te praten en voor je het weet, is er een liefdesbaby”, aldus Mathias aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.