Tinne Ceuppens vertolkt de rol van Sam in ‘Familie’ en doet dat met glans. Het personage wordt door de kijkers alvast gesmaakt en dat is toch wel belangrijk om te kunnen blijven verder mee spelen in de soap.

“Ik krijg het gevoel dat ze wordt gesmaakt. Dat leid ik af uit de positieve reacties. Ze is zeker geen doortrapte feeks met een verborgen agenda. Je voelt dat er een goede persoon in haar schuilt”, vertelt Tinne aan Dag Allemaal.

Toch is en blijft het een gastrol en kan men dus op elk moment beslissen om er meteen mee te stoppen. En dat terwijl Tinne een vaste plek in ‘Familie’ zeker zou zien zitten.

Tinne bokst in het echte leven ook en het feit dat ze sportief is, zorgde er mee voor dat ze de rol kreeg. Daarnaast kent ze Jo Hens (Niko) ook omdat de twee samen boksles gevolgd hebben, dus ook dat zal wel een extra voordeel geweest zijn.

Tinne gaf haar personage veel van haar eigen karaktertrekken mee. “Sam is iemand die springt. Ze gáát voor de dingen die ze wil, en denkt daarbij soms een beetje te weinig na”, bekent ze in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.