Dany Verstraeten, de familievriendelijke nieuwsman van VTM, trekt meer dan alleen kijkcijfers! 

Van bloemen tot slipjes, Dany heeft het allemaal gezien in zijn fanmail. “Sommigen dachten dat er een vacante positie was voor de ideale schoonzoon,” zegt hij in De Morgen. Virtueel en op afstand, maar nog steeds een wild fenomeen in het anders zo nuchtere medialandschap. In een wereld waar bekendheden alles doen voor een moment in de schijnwerpers, blijft Dany trouw aan zijn principes: geen interviews thuis en het gezin 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.