Hij kreeg gouden raad van een goeie vriend

Peppe Giacomazza mag dan wel al uitgeroepen zijn tot beste Italiaanse chef, een Michelinster heeft hij nog altijd niet weten behalen. Al zit daar geen prioriteit achter.

“Het is zeker welkom, maar ik werk voor m’n gasten. Zij zijn de sterren. Ik wil liefde en respect, meer niet. Ik ben geen ondernemer die het onderste uit de kan wil halen en dat heb ik te danken aan Gert Verhulst”, moet Peppe toegeven in Dag Allemaal.

“Uitbreiden, een nieuw filiaal van Peppe’s opstarten in Antwerpen, dat idee komt wekelijks wel eens op tafel. Maar ik doe het niet. Niet vergeten waar ik vandaan kom, zeg ik altijd.”

Gelukkig voor Peppe heeft hij nog geen financiële problemen waardoor hij het onderste uit de kan moet halen. En met iemand als Gert Verhulst als goede vriend aan zijn zijde, heeft de kok altijd iemand aan wie hij raad kan vragen.

“Gert en Ellen drukten mij op het hart om m’n leven niet te veel overhoop te gooien. Ik heb alles wat ik wil: m’n gezin, vrienden, de keuken. Daar kan geen geld tegenop.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.