Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Zingen, acteren,… haar agenda zit boordevol. Ze doet dan ook haar uiterste best om actief te ontspannen. 

“Ik slaap voldoende en let op mijn eten in het belang van mijn werkagenda, maar dat is nog iets anders dan jezelf de toestemming geven om écht te rusten. Het lukt mij niet altijd even goed om de balans te vinden tussen werk en het leven daarbuiten”, vertelt Pommelien aan Het Laatste Nieuws.

“Op dat vlak moet ik nog stappen zetten. Af en toe gaat het daardoor slechter met mij, maar ik ben gelukkig goed omringd”, aldus de jonge actrice/zangeres.

Haar familie en vrienden ondersteunen haar zoveel mogelijk. “In het begin belde ik vlak voor een crashmoment in tranen aan bij mijn ouders: ‘Het gaat niet zo goed met mij, denk ik.’ Nu ga ik bij hen langs om het vooral niet over werk te hebben”, bekent Pommelien Thijs aan Het Laatste Nieuws. 

Ze beseft dat ze een bevoorrechte positie heeft omdat voor haar alles momenteel vlekkeloos verloopt maar geeft toe dat ze toch niet voortdurend op verwezenlijkingen wil gewezen worden. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.