Pommelien Thijs is te zien in Knokke off, de nieuwste fictiereeks op VRT-MAX. Daar speelt ze een decadente studente die een persoonlijkheidsstoornis heeft.

Toch is ze zelf totaal niet geldgedreven. “Al besef ik ook wel dat dat makkelijk is om te zeggen als je zoals ik bent opgegroeid in een veilig en stabiel gezin waarin we nooit iets tekort kwamen. Ik spaar liever in plaats van het geld door ramen en deuren naar buiten te gooien”, vertelt Pommelien openhartig aan Story.

Dus voor haar ook geen dure auto want ze rijdt met de oude wagen van haar mama en die zit vol met spullen omdat ze nagenoeg in haar auto woont.

Ook kledij koopt ze tweedehands. “Daar kunnen soms ook duurdere stukken bij zitten, zeker voor premières, maar merknamen interesseren me niet”, aldus Pommelien.

In de reeks draagt haar personage wel een paillettenjurk van Natan. “Ik had zoveel stress om die te dragen, want er hangt een prijskaartje aan van 1.500 euro. En het was dan ook nog eens een scène waarin ik moest overgeven. Ik was er als de dood voor dat ik op die jurk zou morsen”, verneemt Story van Pommelien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24