Ze krijgen veel steun op social media

Ze waren zo’n mooi koppel Rik Verheye en Ella Leyers. Toch is het sprookje tussen de twee jammer genoeg al voorbij. De twee waren nochtans verloofd, maar het mocht jammer genoeg niet zijn.

De liefde leek nochtans groot te zijn tussen hen, maar waarschijnlijk hebben de twee nu moeten inzien dat ze wat te hard van stapel zijn gelopen en dat de liefde misschien toch minder groot was dan gedacht.

Na amper 100 dagen hadden de twee zich al verloofd, schrijft Tv Familie. En dat is toch behoorlijk snel. Maar zolang zij gelukkig waren, leek het voor iedereen prima.

Ook Ella was erg enthousiast over de verloving. “Hij is bij mijn ouders geweest en heeft om mijn hand gevraagd. Dat was zo schattig. Rik en ik zijn heel gelukkig samen. Waarom dan niet trouwen? We krijgen veel positieve reacties op onze trouwplannen”, klonk het nog bij Ella.

Maar nu is het sprookje dus over and out. Gelukkig kunnen ze op heel wat steun van hun volgers rekenen. Heel wat mensen vinden het erg jammer dat de twee uit elkaar zijn, maar wensen hen ook allebei het beste toe. “Jullie waren een prachtig koppel. Heel spijtig dat het niet gelukt is”, besluit iemand.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.