Timmy Simons

Hij werd ontmaskerd als Groot Licht

In ‘The Masked Singer’ werd het een bijzonder spannende ontmaskering tijdens de derde aflevering. Terwijl zowat heel Vlaanderen overtuigd was dat Lieven Scheire zich schuilhield in het pak van Groot Licht, was het toch voetballer Timmy Simons die vanonder het masker vandaan kwam.

En daarmee verdwijnt opnieuw een niet-zanger uit de wedstrijd. En dat terwijl Julie Van den Steen nog eens had benadrukt dat het hier niet om een zangwedstrijd gaat. Iets waar het publiek anders over dacht. Opnieuw kozen zij ervoor om de minst goede stem eruit te stemmen.

Jens Dendoncker was in elk geval blij dat hij de sportman in kwestie toch kende. Want dat zorgde tijdens de vorige seizoenen wel al eens voor problemen. Vaak moest er in Jens zijn oortje worden gezegd wie er nu voor zijn neus stond.

Timmy Simons kijkt in elk geval met een tevreden gevoel terug op de voorbije maanden en op de wedstrijd. “Ik kan het iedereen aanraden. Voor mij was het leuk omdat ik juist tijd vrij had en ik ook best graag zien. Ik kan het niet, maar ik vind het fijn om te doen”, lacht hij in Tv Familie.

Maar ondanks dat het allemaal heel fijn was om te doen, was het toch elke keer weer een drempel waar hij over moest om in het benauwde pak te kruipen. “Ik had echt het gevoel dat ik te weinig lucht kreeg. Bovendien heb ik wat last van claustrofobie. Het is een paar keer de hel geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.