Maar wie zijn zij echt

Van de 14 gemaskerde BV’s kennen we er ondertussen 3. Na Herman Verbruggen en Marc Coucke werd nu ook Timmy Simons ontmaskerd.

Dat wil zeggen dat er nog 11 BV’s ontmaskerd moeten worden voor we iedereen zijn identiteit kennen. En ondertussen raadt Vlaanderen vrolijk verder.

Bij Raaf wordt al heel snel gedacht aan Loïc Nottet en Angèle, maar ook namen als Davina Michelle, Geike Arnaert en Linda Mertens passeren veelvuldig de revue. Of zit Linda dan toch in het pak van Foxy Lady? In beide pakken zitten lukt natuurlijk niet.

En dan is er nog Leeuw, die het podium week na week omtovert tot één groot feest. Dat hij een goede zanger is, dat bewees hij al meerdere malen. Maar wie is hij? Is het Sean Dhont? Of toch James Cooke? Kijkers lijken er bijna van overtuigd te zijn dat Maksim Stojanac zich schuilhoudt onder het masker.

Maar er zijn nog veel meer maskers die moeten geraden worden en die moeten afvallen. Wie zijn Soaperstar en Mummie? Zij het wel degelijk Eline De Munck en Evi Hanssen die zich daaronder schuilhouden, of volgt er toch nog een verrassing?

We zullen nog eventjes moeten volhouden, want nog lang niet alle maskers vallen meteen af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.