Het liep niet altijd goed af

Als dertienjarige op het podium van het Songfestival staan, niemand doet het Sandra Kim nog na. En hoewel ze de overwinning wist binnen te halen, was die periode ook erg moeilijk voor haar.

“Alles werd toen voor mij beslist. Ik werd eigenlijk geleefd en voerde alleen maar uit wat op de planning stond, zonder me verder vragen te stellen. Achteraf is daar nog vanalles bij komen kijken zoals rechtszaken, advocaten,… Maar ik probeer nu te focussen op het positieve”, klinkt het vol overtuiging in Dag Allemaal.

Wie het bij Sandra heeft verkorven, die hoeft ook niet te rekenen op een tweede kans bij de zangeres. Want die geeft ze niet snel.

“Daardoor ben ik al enkele zogenaamde vrienden verloren. Natuurlijk is dat een teleurstelling, maar als iemand lelijk doet achter mijn rug, ben ik die persoon liever kwijt dan rijk. Tweede kansen bij de meeste mensen lonen toch niet, dus waarom zou ik daar mijn tijd in steken?”

En dat is net exact waar de nieuwste single van Sandra over gaat. Het nummer kreeg de titel ‘Take Me As I Am’. “Ik heb een uitgesproken mening, waardoor niet iedereen akkoord gaat met mij. Maar liever dat dan een kameleon te zijn. Mensen moeten me maar nemen zoals ik ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.