Zonder fans ben je als acteur of artiest niks. En dat beseft Sandrine André maar al te goed. Zij doet haar fans graag een plezier.

“Televisie is op dat vlak een vreemd medium, heel anders dan theater. Bij theater is er applaus, je ziet elkaar, maar bij televisie is er afstand en dan merk ik dat mensen het fijn vinden als ze me eens tegenkomen en een babbeltje kunnen doen. Ik vind dat niet altijd gemakkelijk en het vergt energie, maar het hoort erbij”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws.

Maar de actrice moet ook bekennen dat ze graag eens in Nederland rond loopt waar niemand haar altijd herkent.

“En waar ik niet altijd omringd wordt door die vrolijkheid en die aandacht. Al was het maar om weer te voelen: ‘Zo is het leven dus voor véél mensen.’”

Sandrine is dankbaar voor de vele liefde die ze voelt van haar fans en mensen die haar weten te appreciëren. Maar ze beseft ook dat ze haar oude dag alleen zal moeten doorbrengen. “Ik heb een oudere man en geen kinderen, het kan bijna niet anders. Maar hopelijk niet eenzaam. Ik zou niet graag een last zijn voor anderen. Ik kan op niemand terugvallen, ik zal het moeten hebben van mensen die geen verantwoordelijkheid voor mij voelen, tenzij dan omdat ze betaald worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.