Hij leek nochtans dood te zijn

De opmerkzame kijkers hebben het al gezien: drugsbaron Chris Geerinckx is terug. Als een slechterik terugkeert in een soap is dat meestal geen goed teken. En ook nu gaat Chris weer voor heel wat drama zorgen.

Danny is blij dat hij terug is, en is zelf ook erg benieuwd naar de reactie van de kijkers. Voor hem hebben de schrijvers het in elk geval al goed aangepakt.

“Ze hebben de spanning de voorbije weken goed weten opbouwen. Daar zijn ze bij ‘Thuis’ erg goed in. Maar toen ik die eerste draaidag weer op de set stond, had ik toch ook het gevoel van ‘Eindelijk’. Net zoals de kijkers ook zullen gedacht hebben”, zegt Danny in Tv Familie.

In de soap werd Chris dood verklaard, maar dat was enkel op papier. Zo twijfelden Harry (gespeeld door Stan Van Samang) en Tim (gespeeld door Jeroen Lenaerts) heel erg aan de dood van de drugsbaron.

“Op een Thaïs officieel document was Chris dood, maar van zo’n manipulator kan je verwachten dat hij zulke zaken zelf naar zijn hand zet. En het verhaal klopt, want de kijkers hebben nooit een dode Chris gezien. En zonder lijk ben je in soapland nooit echt dood.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.