Kreeg de zigeunerin uiteindelijk gelijk?

Janine Bischops droomde van een huwelijk zoals dat van haar ouders. Ze waren een goed koppel die nauwelijks woorden hadden. 

Toch draaide het voor haar helemaal anders uit. “Mijn twee huwelijken hebben het niet gehaald, dat is geweten”, vertelt Janine aan Primo.

“Toen ik 16 was, voorspelde een waarzegster op de Sinksenfoor dat ik eenzaam en alleen zou eindigen. Ik ben toen in tranen uitgebarsten, zo erg vond ik dat. De woorden van die zigeunerin zijn me altijd bijgebleven. En ze heeft helaas gelijk gekregen”, onthult Janine Bischops.

Volgens haar is het niet mogelijk om daarnaar te leven. Zeker niet omdat ze toen nog jong en mooi was, zoals ze het zelf vernoemd. 

Maar ook nu gelooft Janine dat ze écht alleen zal eindigen. Met haar kater weliswaar, die momenteel haar grootste liefde is. Janine was vroeger al een kattenmens en is dat ook altijd gebleven. Ooit nog verliefd worden is volgens haar zeker mogelijk maar samenwonen zit er niet meer in. “Nu mag ik doen wat ik wil en als je niet samenwoont, kan je nog je eigen wetten maken”, geeft Janine mee aan Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.