Fragment was té gevoelig om integraal uit te zenden

Voor ‘Bestemming X’ kon Gino Passchier zijn vrouw een lange tijd niet horen of zien. Toen hij mocht bellen met zijn vrouw is hij helemaal ingestort. 

“De productie had me beloofd om dat fragment niet integraal uit te zenden omdat het te gevoelig was. Michelle zei: ‘Wat doe jij mij aan? Ik gun je de overwinning, maar ga nooit meer zo lang weg”, onthult Gino in Dag Allemaal.

Thuis zien ze elkaar verschillende keren per dag via FaceTime, maar dat kon niet meer. Het koppel heeft een latrelatie maar is wel getrouwd. 

“Mijn vrouw werkt in Diest, ik in Oostende. Soms zien we elkaar vijf à zes dagen fysiek niet, maar als we elkaar terugzien, is het prille liefde en springen de vonken ervan af”, verneemt Dag Allemaal van Gino.

Het weerzien zal dus zonder twijfel een ongelijk geluksmoment zijn voor beiden, ongeacht of Gino nu de finale zal winnen of verliezen. Want volgens hem zal dat niet veel veranderen aan zijn leven. Met het geld dat hij zou winnen zou hij reizen met zijn vrouw en Zeno zijn project steunen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.