Kamp Waes was weer een enorm succes. Tom Waes onthult dat het er al bij de inschrijvingen hard aan toeging. Maar liefst 3500 mensen schreven zich in. Al viel één iets op…

“Het niveau ligt nu wel een stuk hoger”, vergelijkt Tom Waes met het eerste seizoen. “Mensen die zich inschreven voor het eerste seizoen, wisten niet goed wat ze konden verwachten. Ze dachten: ik heb ooit een marathon gelopen, dus ik kan dit wel. Zulke mensen hebben zich deze keer onthouden. Wie zich nu inschreef, was veel beter voorbereid.” Al blijft Tom het vreemd vinden dat zoveel mensen zich aanmelden…

“Ik dacht verschillende keren: wacht eens even, wat zijn jullie aan het doen met die mensen?! Je moet toch wel van een raar allooi zijn om je in te schrijven”, geeft Tom Waes toe in Flair. Over een volgend seizoen is Tom duidelijk…

“Stel dat we hierna nog een seizoen maken en je ondanks het zien van deze afleveringen toch besluit om je alsnog in te schrijven, dan ben je helemaal van ’t padje”, lacht Tom Waes in Flair. Maar waarom schrijven mensen zich alsnog in?

“Sommigen schrijven zich in omdat ze écht bij de Special Forces willen gaan, anderen willen zichzelf dan weer voor de ultieme uitdaging stellen om te zien hoe ver ze zouden raken. Ik zou het ook als een uitdaging beschouwen”, klinkt het eerlijk bij Tom Waes in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.