“Ik maak er voor het eind van het jaar nog het beste van, ook al heb ik weer flink wat tegenvallers gehad de afgelopen maanden”, zegt zangeres Trisha in Dag Allemaal.

Begin dit jaar verhuisde ze met haar kroost naar het huis van haar overleden ex, Ignace Crombé, papa van haar oudste dochter Axelle.

Dit bleek geen echt goede stap want nu komt Ignace zijn dochter Stéphanie haar het leven zuur maken. Trisha vreest zelfs dat het tot een rechtszaak gaat komen.

“Die situatie heeft me veel stress bezorgd. Ik was eindelijk hersteld van een burn-out, maar door al die kopzorgen heb ik de laatste maanden enorm veel maagproblemen. Ik raakte zelfs mijn stem kwijt”, bekent ze aan Dag Allemaal.

Een lichtpuntje is de nieuwe man in haar leven. “Hij wil uit de spotlights blijven, maar onze relatie zit nog altijd goed en ik ga tijdens de kerstvakantie op bezoek bij zijn familie. Daarnaast ben ik ook heel blij met de tatoeages van de kinderen op mijn billen. Ze zijn nog niet helemaal klaar, maar eens het zover is, heb ik een leuk idee om ze te laten zien in een pikante videoclip. Controverse gegarandeerd!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.