Véronique De Kock is één van de twintig BV’s die deelnam aan het tweede seizoen van ‘De Verraders’ op VTM. Een spel dat draait om misleiding, list en bedrog.

En laat nu vooral dat laatste iets zijn waar de voormalige Miss België niet echt heel sterk in is. Dat geeft ze zelf toe in Dag Allemaal. “Liegen is echt mijn ding niet, ik ben er bovendien heel slecht in”, meent Véronique. “Mijn ouders, mijn echtgenoot Manuel én mijn zonen Sébastien en Maximilien zeggen dat ze het zo van mijn gezicht kunnen aflezen als ik lieg.”

“Herinner je je dat Andy Peelman in de eerste aflevering zei dat hij desnoods op het hoofd van zijn kinderen zou liegen om het spel te kunnen winnen?”, vervolgt ze haar verhaal. “Dat zou ik dus nooit zeggen. Ik zou het ook niet kunnen. Bij mij weet je eigenlijk altijd hoe het zit, wie me goed kent, weet dat ik rechtdoorzee en openhartig ben”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.