Dina Tersago houdt wel van klussen in huis, maar één ding moet je niet aan de presentatrice vragen: schilderen! De reden is duidelijk…

“Als er één ding is dat ik niet heb, dan is het wel geduld”, verduidelijkt Dina Tersago haar antwoord in Story. “Als je op een bouw iets goed wilt uitvoeren, moet je geconcentreerd te werk gaan, en ik heb liever dat het snel vooruit gaat.” En dan voegt Dina daar één duidelijk besluit aan toe…

“Schilderen moet je dus niet aan mij vragen, want dan moet je alles eerst afplakken”, legt Dina Tersago waarom ze schilderend haat. En dan is er ook nog dat vervelende karweitje achteraf…

“Ik heb ook niet het geduld om die borstel uit te wassen, die zwier ik gewoon ergens”, lacht Dina Tersago over haar moeilijke relatie met schilderwerk. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.