Zowel in Nederland als hier bij ons in Vlaanderen wordt de Nederlandse rapper en zanger Snelle, artiestennaam van Lars Bos, alsmaar populairder. In een interview met Dag Allemaal post het weekblad bij de rapper eens naar de mogelijke redenen van zijn populariteit.

“Ik zing over herkenbare, alledaagse dingen. Zoals gewoon gezellig thuis zitten, lekker comfortabel, lekker saai”, probeert de rapper al lachend zijn succes te verklaren. “Het leven hoeft niet altijd rock-‘n-roll te zijn. M’n nieuwe single ‘Hoodiedate’ is een superluchtig liedje, over met een hoodie aan op de bank zitten en niksdoen. Dat zijn de beste avonden”, vervolgt hij.

“Eigenlijk is mijn nieuwsre album ‘Achtentwintig’ een doodsaai album, gemaakt voor mensen die gezellig met z’n tweeën de afwas staan te doen en een muziekje op de achtergrond willen. Niemand doet graag de afwas, maar als je het samen doet, is het best een gezellig momentje”, glimlacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.