Ze is twee keer mama geworden en is blij met het feit dat ze ook zo lang gewacht heeft om aan kinderen te beginnen.

“Je verandert nog zoveel als mens. Ik ben nu rijper, rustiger. Een zekere fomo (fear of missing out, nvdr) is weggevallen, ik hoef niet overal meer bij te zijn. De focus is anders. Mocht ik twintig jaar geleden kinderen hebben gekregen, dan was ik waarschijnlijk minder mama geweest omdat ik nog te carrièregericht was”, bekent Nathalie aan Dag Allemaal.

“Ik ben wel heel blij nu. Ik recupereer misschien minder snel dan vroeger en de slapeloze nachten hakken er harder in. Maar kijk, ik heb die eerste jaren overleefd, Lima wordt in maart al vier, Loé is twee jaar en drie maanden”, aldus de BV.

Heimwee naar de tijd toen ze zestien was heeft ze niet. “Ik heb op een of andere manier elke leeftijd prettig gevonden. Ik heb totaal geen problemen met ouder worden. Ik leef heel graag, dus ik ben ook altijd benieuwd naar hoe de andere fases in mijn leven zullen voelen”, vertelt ze tijdens het gesprek met Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.