Op haar 47ste werd Wendy Van Wanten zwanger van haar dochter Estelle. “Sorry Estelleke, jij was niet gepland. Maar je was zó welkom. Ons liefdeskind…”, vertelt Wendy openhartig aan Dag Allemaal.

Wendy Van Wanten (63) kijkt haar dochter Estelle (15) tot tranen toe bewogen aan tijdens het interview. Inmiddels heeft ze enkel nog haar dochter thuis want zoon Clément is inmiddels ook gaan samenwonen.

Ook voor Estelle was dit wennen, want met haar (half)broer heeft ze een goeie band. “Ik was z’n afwezigheid natuurlijk al wat gewend toen hij op kot zat. Maar ik vind het wel jammer dat hij nu echt weg is, ja. Ik had een goeie band met Clément, vroeger meer dan nu. Want nu gaat hij werken,… Hij belt me wel af en toe”, geeft Estelle toe.

Clément ging enkele maanden geleden samenwonen met zijn vriendin uit Venezuela in Brussel maar de omstandigheden daar bleken niet ideaal. Uiteindelijk settelden ze zich in Aalter.

Clément is de halfbroer van Estelle maar dat was voor Estelle nooit een issue. “Clément zei altijd ‘papa’ tegen Frans, mijn papa. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat hij een andere vader heeft”, aldus Estelle aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.