Laura Tesoro is 26 en zangeres en presentatrice bij VTM. Ze heeft al voor hetere vuren gestaan dan deze uitdaging bij ‘Special Forces’.

Laura Tesoro bewees al dat ze een echte doorzetter is. Ze doorstond de weg naar de finale tijdens ‘The Voice Van Vlaanderen’ en ze ging ook naar het Eurovisiesongfestival. Dat ze een sterke mindset heeft, zoveel is duidelijk.

Maar Laura heeft ook veel angsten. Zo is ze bang in de duisternis, kleine ruimtes en heeft ze enorme verlatingsangst. Maar gelukkig hoeft ze voor dat laatste geen schrik te hebben en zal ze altijd bijgestaan worden door haar teamgenoten.

“Ik heb te hard getraind om al na één dag naar huis te gaan. Ik wil gewoon die finish halen en alle obstakels die op mijn pad gaan liggen, horen daarbij. Als ik ineens pijn krijg aan mijn teen: ja, super jammer, maar die finish moet nog altijd bereikt worden dus die teen kan wachten… Dat zeg ik nu heel stoer, tot mijn teen echt zeer doet.” Special Forces: Wie Durft Wint, vanaf maandag 1 mei om 20u35 bij VTM 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24