Voor Sikudhani was de deelname aan ‘The Voice Kids’ één van de zotste dingen die ze al heeft meegemaakt.

Ze won met coach Pommelien Thijs de wedstrijd en mocht dus ook meteen een single uitbrengen. Ondertussen koestert ze ook grootste dromen.

“Ik zou het heel cool vinden om door te breken in Amerika. Maar ik ben ook realistisch, laat ons eerst in België voet aan de grond krijgen. Sowieso was The Voice Kids het zotste avontuur dat ik tot nu toe in mijn leven beleefd heb”, aldus Sikudhani in Story.

Ze is nog maar dertien en gaat dus nog naar school. Dat komt ook op de eerste plek want haar ouders vinden dat heel belangrijk.

“De combinatie met The Voice Kids was best pittig. Zeker tijdens de examenperiode, maar ik was toch voor alles geslaagd. Of ik kon rekenen op de steun van mijn klasgenoten? Niemand wist ervan, behalve twee vriendinnen”, geeft ze toe aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.