Hij was gelukkig niet in Durbuy

3 maanden geleden werd Wout Bru opnieuw papa. Hij en zijn vriendin Natassia mochten een tweede dochtertje verwelkomen, Beau.

De miskraam van Natassia bleef lang in het hoofd van de twee rondspoken. “Ik voelde me na die miskraam onzeker om voor nog een zwangerschap te gaan. Dus zijn Wout en ik gaan skiën om onze gedachten te verzetten. We waren niet bezig met zwanger worden, ik voelde dat mijn lichaam er niet klaar voor was”, begint Natassia in Dag Allemaal.

Een nieuwe zwangerschap hoefde dus niet direct voor het koppel, al kwam die er toch sneller dan voorzien. “Waarschijnlijk was het op skireis al prijs”, lacht ze.

Natassia hoefde geen tweede kindje, maar Wout wou er wel absoluut nog eentje. Hij heeft zelf altijd veel gehad aan zijn twee broers en wilde dat ook voor Aimée. “In het begin van de zwangerschap verliep alles heel vlot. Maar nadien werd het heel zwaar. Ik kreeg alle mogelijke kwaaltjes en liep constant ziek en misselijk rond, zelfs tot op de dat van de bevalling bleef ik overgeven.”

Wout heeft veel geluk gehad dat hij de bevalling kon bijwonen, want voor zijn job zit hij vaak een aantal dagen in Durbuy. “Al was het spannend, want ik was op restaurant voor de verjaardag van mijn papa. Het was meer dan een uur rijden van het ziekenhuis. Maar gelukkig was ik op tijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.