Ze nemen er hun tijd voor

Wout Bru en zijn vrouw Natassia hebben allebei een druk leven en een bloeiende carrière. Dat combineren met twee kinderen, het is geen makkelijke job. Ze zijn dan ook volop op zoek naar een nanny. 

Maar die zoektocht verloopt niet zo makkelijk. Wout heeft een negatieve ervaring achter de rug met een nanny, toen zijn zoon Boris nog klein was, en dus is hij heel voorzichtig in het kiezen van iemand die de verantwoordelijkheid krijgt over zijn kinderen.

“Ik wil niet dat de geschiedenis zich herhaalt. Toch ben ik niet paranoïde. Er zijn uiteraard nog veel mensen met een goeie inborst en we zijn wel heel tevreden over de crèche waar Aiméé naartoe gaat”, zeggen Wout en Natassia in Dag Allemaal. 

Maar voorlopig is het dus nog even puzzelen en neemt Natassia heel veel van de taken op zich, gezien Wout nog altijd vaak in Durbuy zit voor zijn werk.

“Maar dat is niet erg, ik doe het liever zelf. Ik wil liever niet dat Wout de kinderen aankleedt, dat zou op niets trekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.