Blankenberge is vandaag the place to be. Vandaag vinden er opnieuw opnames voor Zomerhit plaats. Het programma wordt gepresenteerd door Niels Destadsbader en Siska Schoeters en zij verwachten vandaag de volgende artiesten:

Jaap Reesema, Olivia, Portland en Meau, The Starlings en Ozark Henry, De Romeo’s, Maksim, Berre, Gustaph en ook uit Nederland komt er bezoek want niemand minder dan Kriss Kross Amsterdam komt langs. Nadiya vervolledigt het lijstje van artiesten.

De opnames starten om 20 uur aan de vuurtoren in Blankenberge.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.