Op Streamz is sinds kort “Zillion, The Lost Tapes” te bekijken. In deze docuserie worden alle geheimen van de mythische discotheek Zillion openbaar gemaakt.

Zillion was vanaf het begin al een plek waar je regelmatig bv’s kon spotten. Vaak werden deze door Frank Verstraeten ingehuurd om er actes de présence te doen.

In TV-Familie vertelt Zohra dat ze blijkbaar de enige was die telkens braaf een factuur opmaakte. Uit het onderzoek naar belastingontduiking in de discotheek bleek namelijk dat het overgrote deel in het zwart werd geregeld.

“Maar ik stuurde altijd mijn facturen, die netjes betaald werden door Frank”, rondt Zohra af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.