De zoon van Jacques Vermeire is niet meteen te vinden voor al die media heisa.

“Hij werkt nu voor een traiteur bij ons in de buurt, Vis & Dis. In de keuken, hij doet dat graag. Maxime is een heel sobere jongen, hij heeft absoluut geen dikke nek en blijft liever op de achtergrond”, zo onthult Jacques.

Vooral voor Julie was het erg dat er zoveel kritiek kwam op ‘De Vermeires’. “Ze zit in opnamen voor een nieuw programma, maar daar mag ik niets over zeggen. Dat is pas voor het voorjaar of zo”, onthult Jacques in Dag Allemaal.

Ze was in Dubai voor een ‘new exciting project’, iets voor haar job als influencer. “Maar neem het van mij aan, haar mediacarrière is zeker niet voorbij. Julie en Maxime blijven goed bezig. Als vader is dat tenslotte je grootste bekommernis, dat je kinderen gelukkig zijn en dat ze het goed doen”, geeft Jacques mee tijdens het interview met Dag Allemaal.

En momenteel is dat zeker ook het geval. Julie is ondertussen al heel wat jaren samen met haar grote liefde en ook op carrièrevlak gaat het nog steeds de goede kant op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.