Herhaalt de geschiedenis zich? Er zijn bij ‘Big Brother’ al drie mensen genomineerd: Tom, Ashley en Ronahi. Er is nog een Power Of Nomination-spel waarbij in theorie de winnaar nog mag nomineren, maar is dat deze week wel zo?
Er zijn twee mogelijke scenario’s en dat heeft alles met de secret mission van Tom en Ronahi te maken. Zij moeten enkele fouten in het huis gaan opnoemen in de dagboekkamer. Slagen zij daarin, dan vervalt hun nominatie en kan de winnaar van de Power Of Nomination in de dagboekkamer gaan nomineren.

Maar wat als Ronahi en Tom niet in hun secret mission slagen? Dan blijven zij genomineerd en achten wij de kans groot dat de Power Of Nomination geen invloed heeft. Er zijn dan namelijk al drie genomineerden en Big Brother zou wel eens kunnen beslissen dat deze dan niet gebruikt kan worden.
Dat is in het verleden al eens gebeurd en dat zou zowel voor de genomineerden als voor de winnaar van de PON best wel eens een tegenvaller kunnen zijn. De genomineerden hopen namelijk dat de winnaar van de PON eventueel nog iemand van de nominatielijst kan halen en iemand anders zal mogen nomineren. Maar denkt Big Brother daar hetzelfde over? Het is namelijk Fuked-Up week en daar hebben we tot hiertoe eigenlijk nog niets van gemerkt….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24