Unieke onthulling na monsterhit ‘Papa’

Stef Bos kende met de hit ‘Papa’ een ongezien succes. Hij veroverde zowel Nederland als België en kon sindsdien nergens meer onopgemerkt voorbij passeren.

“Ik weet nog dat Peter Van den Begin me destijds vroeg waarom ik altijd met m’n hoofd naar beneden liep”, onthult Stef Bos aan Dag Allemaal

“Die blikken op mij, ik kon daar niet mee om. Intussen ben ik eraan gewend”, bekent Stef maar toch is het eigenlijk niet echt zijn ding. 

Zijn deelname aan ‘Beste Zangers’ en nu dus ook ‘Liefde Voor Muziek’  heeft dan ook vooral te maken met de andere deelnemers. Want het moet niet alleen menselijk maar ook muzikaal klikken”, vertelt Stef Bos in Dag Allemaal. Nochtans zijn zo’n programma’s ver buiten zijn comfortzone. 

“Milow ken ik sinds zijn 15de via zijn vader. Toen we een keer samen in ’n tv-programma in Nederland zaten, zei hij me dat hij was gevraagd voor ‘Beste Zangers’. Ook toen Diggy Dex was gevraagd wist ik: ‘Laten we het doen’”. Zoals voor alle andere artiesten die ooit al deelnamen werd het een unieke ervaring. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.