Zonder zou haar leven niets zijn

Haar carrière neemt een heel bijzondere plek in haar leven in. Maar er is iets dat nog veel belangrijker is in haar leven. 

“Ik ben het meest dankbaar voor mijn kinderen. Mocht ik Ingrid en Karen niet hebben, mijn leven zou niks zijn ‘Ik zie m’n dochters doodgraag. En ze hebben me ook vijf prachtige kleinkinderen gegeven. Ondertussen zijn er zelfs al twee achterkleinkinderen”, onthult Janine. 

“Het moederschap is het allermooiste dat me is overkomen. Daarom ween ik soms als ik in de krant lees dat ze een vondeling hebben gevonden. Ik herken veel van mezelf in m’n dochters. Al zijn zij wél gelukkig in hun huwelijk”, vertelt Janine openhartig aan Primo. 

Haar huwelijken slaagden niet en dat is uiteraard spijtig. Haar ene dochter lijkt echt op Janine, vindt ze zelf. “Ons Ingrid is een even groot zotteke als ik, we verspreken ons geregeld. ‘Een patat in de pel’ is bij ons ‘een petel in de pat’”.

 “Karen is iets serieuzer. Zij lijkt meer op Walter, geloof ik. Al lijkt ze fysiek dan weer meer op mij”, onthult Janine Bischops in Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.