Loredana’s grootste droom in het leven was zangeres worden. Een droom die ze al koesterde sinds haar zevende en die ze meer dan succesvol heeft kunnen waarmaken.

Toch staat er nog een extra wens op haar dromenlijstje: reizen samen met haar man Patje Krimson. Als kind heeft Loredana immers nooit echt reizen gekend, zo lezen we in Het Laatste Nieuws: “Mama had er de centen niet voor en papa ging altijd naar zijn zelfde dorp in Italië. Eigenlijk niet te vergelijken met hoe het vandaag voor kinderen is”, klinkt het.

Loredana vindt dan ook dat de jeugd van vandaag te ongeduldig is, dat ze alles veel te snel wil. “Ik zie jonge meisjes naar Dubai gaan en ik denk: hoezo? Je hebt op je zestien niks te zoeken in Dubai”, meent ze. “Heb geduld. Bouw op. Zit niet alles zo ongeduldig te willen. Ik hoef toch ook niet de Lamborgini’s en de Ferrari’s die ik op Instagram zie? Ik vind ze ‘wauw’, maar ik kan me dat niet permitteren, zo simpel is het”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.