“Zo tof!”

Karen Damen speelt ondertussen al zo’n drie jaar de rol van Vanessa Mariën in ‘Familie’. Maar binnenkort mag ze nog een extra rol aan haar CV toevoegen. Karen heeft immers een rol te pakken in de nieuwe telenovelle rond Camille die vanaf 2024 op VTM te zien zal zijn.

Al benadrukt ze in Dag Allemaal dat dat zeker niet betekent dat ze uitgekeken is op haar rol in ‘Familie’. Zelf vindt ze haar rol dan ook alsmaar uitdagender geworden: “ ‘In het begin was Vanessa eerder een grijze muis, misschien wilden ze eerst wat aftasten wat ik aankon. Pas op, ikzelf ook, hoor. Ik was bang van drama”, bekent Karen.

“Maar intussen ben ik een paar keer serieus uit mijn comfortzone moeten treden en dat gaat”, vervolgt ze. “Zoals in die verhaallijn met een stalker, zo tof om te spelen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.