Ga ervoor!

Kelly Pfaff is echt een manusje-van-alles. Deejayen, presenteren, modellenwerk,… er is weinig dat ze niet kan.

“Natuurlijk heb ik tegenslag gekend, maar daar heb ik geen spijt van. Ik ben er wijzer door geworden. Een uitdaging wordt pas een verlies als je ze niet aangaat”, weet Kelly te vertellen aan Dag Allemaal.

Haar eeuwige rots in de branding is haar man Sam. “Mijn vader of Sam stappen ergens binnen, roepen ‘Hallo’ en geven iedereen een hand. Ik niet. Ik storm als een racepaard met kleppen op naar diegene met wie ik afgesproken heb maar ik durf niemand zomaar lastig te vallen”, verklapt Kelly. 

“Uit verlegenheid? Geen idee. Ik geneer me niet op een podium maar de stap ernaartoe blijft een uitdaging. Dan moet ik mezelf oppeppen en al word ik dat niet gewoon, ik doe het toch”, onthult Kelly aan Dag Allemaal.           

“Van mijn ouders mocht ik nooit zeggen ‘Ik kan dat niet’, maar: ‘Het komt goed’. En ze hadden gelijk. Als je zegt: ‘Dat lukt me toch niet’ vind je geen oplossing en verlies je kansen. Ga er dus voor, met die mentaliteit en twee handen aan je lijf zal je altijd werk hebben”, aldus een zelfzekere Kelly Pfaff. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.