Toen Wendy 48 jaar was beviel ze van Estelle, haar enige dochter. Daar was destijds heel wat rond te doen want op die leeftijd nog een kind op de wereld zetten, daar had iedereen zo wel zijn mening over.

“Het was ook niet echt de bedoeling dat ik nog zwanger zou worden. Sorry, Estelleke. Jij was niet gepland, maar zeer welkom”, vertelt Wendy openhartig aan Dag Allemaal.

“Voor mij was dat allemaal supernormaal. Nu besef ik wel dat m’n ouders al vrij oud waren toen ik werd geboren. Ik zeg weleens: ik ben met mémé en pépé op stap”, vertelt Estelle al lachend.

Toch vindt Wendy van zichzelf dat ze zich nog jong gedraagt. “Ik heb vandaag iets frivools met streepjes aangetrokken, net als Estelle. Da’s hip, hé? Ik vind niet dat ik te oud ben om zoiets te dragen. Ik zing ook mee met ‘Whatskebeurt?’ van De Jeugd Van Tegenwoordig. Ik gedraag me nog jong. Ik ben ruimdenkend”, verneemt Dag Allemaal van Wendy van Wanten.

Estelle deelt die mening. “In de auto zet mama de muziek soms heel luid. M’n vrienden kijken nogal als mama haar leeftijd zegt. Ze denken dat ze 40 is of zo”, deelt de dochter van Wendy mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.