Luna’s drastische keuze om criminologie in te ruilen voor een opleiding tot goudsmid verraste Willy niet echt, zo vertelt hij aan Dag Allemaal. ‘Als Luna op vakantie een kraampje met juwelen ziet, stapt ze daar altijd meteen op af”, aldus de zanger.

De zegen van haar vader had Luna dus meteen, maar mama Cindy had liever gezien dat ze eerst haar studie criminologie had afgewerkt. “Luna heeft dus zeker niet voor de gemakkelijkste weg gekozen”, stelt Cindy.

Ervoor gaan, dat doet Luna. Haar nieuwe studie hield in dat ze moest verhuizen van Gent, waar ze op kot zat, naar Antwerpen. Een moeilijke stap, want ze had veel vrienden gemaakt in Gent.

“Toen ik hen vertelde dat ik naar Antwerpen zou trekken, zijn er wel wat traantjes gevloeid’, aldus Luna aan Dag Allemaal.

“Ach, van Gent naar Antwerpen is maar een uurtje met de trein… Ik zie mijn vriendinnen nog geregeld. Ons mama heeft mij wel honderd keer gevraagd of ik wel zeker ben van m’n keuze… Natuurlijk, ik zou nooit zomaar ergens weggaan waar ik mij goed voel”, bekent de telg van Willy Sommers aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.