Thomas is de nieuwe boer in ‘Boer Zkt Vrouw’ nu zijn collega het programma heeft verlaten. Hij vond de liefde zonder de hulp van Dina dus moesten ze op zoek naar een extra kandidaat. 

De Westvlaming had al een aantal relaties maar die waren altijd van korte duur. “Dat waren stuk voor stuk fijne meisjes, maar ik zag ze niet passen op de boerderij naast mij”, vertelt Thomas aan Dag Allemaal.

“Ze moet beseffen dat kalfjes soms op minder aangename uren geboren worden. En dat wrong bij sommige meisjes, voelde ik. Dan kan je beter de knoop tijdig doorhakken vooraleer je te veel energie steekt in een relatie die toch gedoemd is om te mislukken”, aldus de aardappel- en melkvee boer.

Thomas nam de voorbije jaren een groot deel van het bedrijf van zijn vader over, en binnenkort volgt de rest. Zijn ouders verhuizen binnenkort, vandaar dat hij nu echt wel een partner wil. 

En het moet niet bij twee blijven want Thomas wil een groot gezin. “Zeker graag drie kinderen voor mij! Maar bon, we zullen eerst maar proberen om een lief te vinden, zeker?”, deelt hij mee aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be