Vorig jaar werd Frank Van Erum opnieuw papa en dit terug van een meisje. Ondertussen heeft de ‘ex-Thuis-acteur’ vier dochters en wordt de naam dus niet verder gezet.

Primo vroeg hem of hij dan niet droomt van een zoon die tóch de naam Van Erum kan voortzetten maar daar is hij meteen duidelijk over. 

“Nog een keer van vooraf aan beginnen? Daar pas ik voor. Ik heb dan wel een full electric busje ge- busje gekocht, maar er zijn slechts zes plaatsen… Ik ben heel graag papa en het is geweldig om Féline, Amélie (7), Rhune (16) en Auke (18) te zien opgroeien, maar het is mooi zoals het is. Het is genoeg geweest”, aldus Frank. 

Het verderzetten van de naam vindt hij totaal onbelangrijk. “Ten eerste omdat ik niet zo blij ben met die naam, want ik vind ze niet zo mooi. En ten tweede is mijn relatie met m’n vader nooit optimaal geweest”, aldus de acteur aan Primo. 

Zijn dochters mogen in zijn voetsporen treden als het op acteren aankomt op voorwaarde dat het voor hen zo’n grote passie is dat ze niet zonder kunnen. “Want het leven van een artiest is er één met grote onzekerheden”, deelt hij mee. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.