De muziekwereld is erg hard volgens zangeres Kato Callebaut: “Mensen die het niet goed voorhebben met je. Of niet eerlijk zijn. Of vooral aan zichzelf denken en de ander niks gunnen.”

De zangeres geeft aan de showbizzwereld niet zo spectaculair is dan dat mensen vaak denken. Ze geeft aan met veel mensen overeen te komen maar echte vrienden heeft ze er nog niet veel gemaakt zo zegt ze in Het Laatste Nieuws.

“We zijn naar een soort van wegwerpwereld gegaan”, gaat Kato verder. Dat maakt de zangeres erg ongelukkig. “Vroeger bracht je een plaat uit waar de mensen een jaar naar konden luisteren, maar tegenwoordig krijg je al dezelfde dag de vraag wanneer er nieuwe muziek komt.” Niet eenvoudig om mee om te gaan geeft Kato tot slot aan: “Ik vind dat lastig want ons schrijfproces gaat vaak over dingen die we meemaken en daar kruipt tijd in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.