Eén van dé hoogtepunten die de Romeo’s in hun twintig jaar carrière hebben beleefd is hun optreden op Tomorrowland, zo vertellen ze in Primo.

“Vier jaar geleden verbaasden we vriend en vijand met een optreden in de Moose Bar op Tomorrowland” gaat Chris van start. Maar nog leuker was ons verrassingsoptreden vorige zomer. In lederhosen, jawel. In de Moose Bar kan je niet in je zwembroek afkomen, hé”

Ook Gunther heeft klaarblijkelijk genoten van deze ervaring. “Optreden op Tomorrowland is magisch. Artiesten zouden er geld voor geven. De sfeer daar, die is ongeëvenaard.”

“De media hadden het meer over De Romeo’s dan over de internationale dj’s op de mainstage”, besluit het drietal al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.