Goed nieuws voor Marie Verhulst! Het baasje van Samson gaat in 2024 te zien zijn in de nieuwe K3-musical “De 3 biggetjes”.

In 2003 was het haar vader Gert Verhulst die de regisseur was van de originele versie. Kleine Marie volgde toen al de ganse dag Free Souffriau, die de rol van konijn Pluisje vertolkte. “Ik was haar grootste fan”, vertelt Marie aan Story.

“Toen ik hoorde dat ze de musical zouden hernemen, heb ik me meteen kandidaat gesteld”, gaat Marie verder. De Studio 100 bazen waren oorspronkelijk wel wat ongerust of dit wel te combineren viel met “Samson en Marie”. Toch heeft het baasje van Samson kunnen overtuigen tijdens de audities.

“Maar Samson blij­ft mijn absolute topprioriteit, ik ben hem nog lang niet beu”, stelt Marie haar fans gerust.

Marie kijkt alvast uit naar deze nieuwe ervaring: “Niet alleen omdat het met K3 is, maar er doen ook veel vrienden van mij mee. Ik heb het pak al eens mogen dragen en ik zie er echt onherkenbaar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.