Nooit gelogen maar hield wel info achter

Gino Passchier heeft zonder twijfel een onvergetelijke ervaring opgedaan in ‘Bestemming X’. Hij was de meest opvallende figuur in de eerste editie van het programma, zowel door zijn uitspraken als zijn uiterlijk en leeftijd.

“Mijn quotes zijn toen wel niet allemaal uitgezonden. Ik had aan de rest verteld dat we naar het zuiden vlogen en niet naar Engeland. Dat hebben ze niet uitgezonden. Wel dat Zeno zei: ‘Gino kon precies niet met zijn kompas overweg.’ Daardoor kwam ik over als een dommerik”, vertelt Gino in Dag Allemaal.

Gezien ze uiteindelijk in Parijs belandden, wist de kijker al snel dat Gino dus geen dommerik was. Zijn kompas moest hij ook afgeven, waardoor hij het moest doen met zijn levenservaring. 

“Toen onze Britse butler ons aansprak, wist ik dat hij evenveel Brit was als ik Albert Einstein. En die kampbegeleider met de omgekeerde Poolse vlag: mij kan je daar niet mee sjarelen”, aldus Gino. 

Hij probeerde ook de cruciaalste tips voor zichzelf te houden. “Ik heb nooit gelogen tegen de anderen, maar hield informatie geheim”, verklaart Gino aan Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.