De Romeo’s hebben in hun twintig jaar carrière al heel wat hoogtepunten beleefd. Letterlijk zelfs want in Primo vertelt Gunther over die keer dat ze een helikopter moesten inschakelen om tijdig in Oostende te geraken.

“We moesten optreden aan het Q-beach House in Oostende. Ik had die dag nog opnames voor ‘Familie’ in Lint tot 19u15 en moest om 20u in Oostende zijn. Met de auto is dat uiteraard een mission impossible”, gaat Gunther van start. “Gelukkig is er op het bedrijventerrein van AED Studio’s een helihaven. Zo ben ik nog op tijd van Antwerpen tot aan de kust geraakt.”

Gunther geeft aan dat hij het wel leuk vindt om met een helikopter te vliegen.

“Ik heb zélf een stukje gevlogen, van Gent naar Brugge was ik de piloot. Vlak voor de landing moest ik de stuurknuppel weer afgeven”, vertelt hij enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.