Het jaar 1993 zal voor altijd een bijzondere plek hebben in het hart van zangeres Barbara Dex. Niet alleen mocht ze dat jaar voor ons land deelnemen aan het Eurovisiesongfestival – waar ze helaas laatste eindigde – het is ook het jaar waarin ze een koppel werd met haar man Patrik.

In 2000 bezegelde Barbara en Patrik hun relatie met een huwelijk en later nog later volgde de kers op de taart in de vorm van hun twee zonen: Wout en Kobe.

Aan Dag Allemaal verklapt de zangeres wat hun geheim is voor zo’n lange en gelukkige relatie: “Gewoon op een gezonde manier tijd maken voor elkaar”, meent ze. “Als ik voel dat ik te ver ga, zeg ik: ‘Oh, efkes time-out.’ Dan gaan we gezellig iets doen samen.” Dat samen iets doen kan bijvoorbeeld zijn samen gaan skiën. Iets wat ze zopas nog deden. De wintersport is dan ook een passie van de zangeres en haar familie, zo moet ze toegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.